Fietsvierdaagse trekt twee keer zoveel fietsers

2017-08-28

Mooie routes, gezellige activiteiten, leuke muziek, heerlijk weer en meer dan 2.000 deelnemers. Zo omschrijft de organisatie de tweede editie van Trappen Happen Stappen, die van 22 tot en met 25 augustus werd gehouden in Hoogeveen. 'Wij zijn heel erg tevreden zeker omdat we zoveel complimenten van de fietsers krijgen', aldus organisator Myrthe Strijker van Niquell.

Lekker fietsen met daarnaast diverse horeca-punten en gezelligheid onderweg. Deelnemers konden vier dagen fietsen maar ook kiezen om één, twee of drie dagen mee te doen. De routes gingen dit jaar langs De Stapel/Zuidwolde, Kerkenveld/Alteveer, Nieuw Balinge/Gees en Pesse/Ruinen. De routes waren compleet anders dan de eerste editie. Tom Thomas geeft aan dat ook volgend jaar de uitdaging wordt aangegaan weer vier nieuwe mooie routes samen te stellen. 'We wonen in een geweldig mooie omgeving waar we nog veel kanten op kunnen.'

Trots op resultaat
De organisatoren en alle betrokkenen zijn trots op het resultaat: ‘Wij hebben heel veel leuke reacties ontvangen over de organisatie en de activiteiten. We horen veelvuldig dat mensen veel fietsen maar toch op plekken zijn geweest die ze nog niet kenden. Daar doe je het voor’. ‘Maar ook de samenwerking met alle vrijwilligers, zoals de route-uitzetters, de surveillance auto’s en de stempelaars verliep fantastisch. Iedereen was enthousiast en samen hebben wij er wat moois van gemaakt. Een groot compliment aan alle vrijwilligers, maar ook aan de mensen van de EHBO, de verkeersregelaars, de stempelposten, sponsoren en andere samenwerkende partners is dan ook op zijn plaats’, aldus Myrthe Strijker.

Door de groei van het evenement willen de organisatie graag de groep vrijwilligers en sponsoren uitbreiden. Belangstellenden kunnen mailen naar info@trappenhappenstappen.nl.

Tekst: Krant van Hoogeveen

 

Fietsvierdaagse trekt twee keer zoveel fietsers

Webdiensten - Plus Automatisering