Vierde editie: Trappen, Happen en Stappen

2019-07-08

Het is alweer juli en over anderhalve maand vindt in Hoogeveen de vierde editie plaats van Trappen, Happen en Stappen. Een uniek fietsevenement waarbij naast het fietsen ook gezelligheid, vermaak en het proeven van lekkere kleine hapjes centraal staan. De start is bij Paviljoen Nijstad (Koedijk 8) en routes zijn inmiddels bekend. Hieronder een korte update. Veel leesplezier!

Routes

De organisatie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het samenstellen van mooie nieuwe routes in en rond Hoogeveen. Ook dit jaar kan er elke dag een route van 30 of 40 kilometer gefietst worden. Op de vrijdag is er voor de sportieve fietsers zelf een 60 kilometer route aan het programma toegevoegd. De indeling zie er als volgt uit:

Di 20 augustus - De Wijk
De eerste dag gaat de route langs Echten, De Wijk en Zuidwolde. Een mooie route met  fietspaden die bij ons nog niet bekend waren!

 

Woe 21 augustus - Dedemsvaart
Dag twee werken wij samen met de Historische Kring Hoogeveen. Zij hebben langs de route naar Dedemsvaart leuke historische punten opgenomen waar zij uitgebreid over zullen vertellen.

 

Do 22 augustus - Ruinen
Op donderdag fietsen we richting Ruinen en gaat de 40 kilometer over het mooie Dwingelderveld!

 

Vrij 23 augustus - Weerwille
En de laatste dag is er naast de 30 en 40 kilometer route ook een: 60 kilometer route. Dus alle sportieve fietsers opgelet!

 

 

Fiets 1, 2, 3 of 4 dagen mee

Kortom laat je verrassen en doe 1, 2, 3 of 4 dagen mee! Meld je nu online aan via de website en betaal ook meteen. Voordeel is dat u tijdens het evenement dan niet in de rij hoeft te staan. Kaarten, zowel dag- als weekkaarten, zijn daarnaast te koop (voorverkoop) bij Punt H. Adres: Hoofdstraat 17a in Hoogeveen!

Vierde editie: Trappen, Happen en Stappen

Webdiensten - Plus Automatisering