Programma

Trappen, Happen en Stappen - 28. 29, 30 en 31 augustus 2018

De routes en het programma zien er als volgt uit:

 

Dinsdag 28 augustus
Op dinsdag gaat de route langs Drijber en Wijster. Naast leuke stempelposten kan er aan diverse activiteiten meegedaan worden. Bij de start worden de deelnemers ludiek vermaakt en onderweg kunnen kinderen zich uitleven in een speelbos en volwassenen kunnen onder andere rondkijkenop een klein marktje. Bij elke stempelpost wordt daarnaast een klein hapje aangeboden.

 

Woensdag 29 augustus - Kidsdag
Woensdag is een speciale kidsdag! De route gaat door een prachtig natuurgebied langs Ruinen en Koekangerveld. Onderweg kunnen jong en oud knuffelen met dieren,  leren volleyballen bij de JOIN-bus van de Nederlandse Volleybalbond, het Struunpad ontdekken en de roeivereniging opent haar deuren en verzorgt demonstraties. De dag eindigt bij de kidsdag in de Weide (gratis spelen voor iederen tot 12 jaar) en iedereen die onderweg alle stempels heeft verzameld kan bij Toscana in Hoogeveen een gratis ijsje ophalen.

 

Donderdag 30 augustus - Scootmobielendag
De route op donderdag is ook uitermate geschikt voor mensen met een scootmobiel of een elektische rolstoel. De route gaat deze dag langs Elim en Nieuwlande en Steenbergen Scootmobielen Hoogeveen is beschikbaar voor mogelijke pechgevallen. Onderweg kunnen de deelnemers genieten van Oud Hollandse spelletjes en gratis een bezoek brengen aan het pas geopende Onderduikersmuseum de Duikelaar. Daar zijn ook ouderwets lekkere hapjes. Bij de derde stempelpost is er de mogelijkheid om af te koelen in een zwembad en de route eindigt muzikaal bij locatie Wolfsbos van NNCZ.

 

Vrijdag 31 augustus
De laatste dag van Trappen, Happen en Stappen gaat over Zuidwolde en Linde. Onderweg kunnen kinderen een MTB parcours fietsen en ondeweg wordt is er theater, muziek en wederom lekkere kleine hapjes. In sportcafé de Twee gezusters in het Activum wordt de derde editie van Trappen, Happen en Stappen afgesloten. Deelnemers die het leuk vinden kunnen eventueel blijven barbecuen (Klik hier om de flyer te bekijken).

 

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Webdiensten - Plus Automatisering